Veranda's

De getoonde veranda’s — je kunt wel spreken van tuinkamers — zijn van een zeer robuuste kwaliteit en geen standaard bouwpakketjes. Ik kom altijd eerst even langs voor een verhelderend gesprek waaruit zal blijken dat er binnen uw budget heel veel mogelijk is.

Prieelen

Uitstekend voor het creëren van een knusse en gezellige sfeer in uw tuin. Met de juiste plaatsbepaling heeft u gemakkelijk een prachtig eigen plekje. Het getoonde prieel staat bij mijzelf in de tuin dus als u geinteresseerd bent in een prieel dan kunt u gelijk een leuk voorbeeld zien en kunnen we samen bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Schuren

Behalve sfeer, brengt een mooie schuur ook gebruiksgemak om uw huis. Vooral voor de doeners in en om het huis, zal een schuur decennia lang comfort bieden.

De getoonde schuur is van een zeer robuuste kwaliteit, met zwart potdeksel werk bekleed en volledig in de oud hollandse sfeer opgetrokken.

Dit is een schuur voor de opslag van spullen bij ab sports in Wierden, de schuur is volledig onderkelderd en opgebouwd van robuuste douglas palen van 15 x 15 cm met daartussen zwarte potdeksel planken wat het een sierlijke maar toch een robuuste uitstraling geeft.

foto prieel

Bent u geïnteresseerd?Neem vrijblijvend contact op